LESDAGEN

De verplichte minimaal aantal lesuren zijn verdeeld over 3 dagen. Basisschool Natuurlijk Wijs heeft er voor gekozen om ook een 4e lesdag in te zetten, zodat we goed aansluiten bij de gebruikelijke schooltijden van andere scholen. 


De lesdagen zijn op maandag, dinsdag , donderdag en vrijdag. 


Als aanvulling hebben wij op de woensdagen een Workshop Woensdag, die ingevuld wordt met praktische-, actieve-, creatieve- en natuurlessen door gastdocenten, ervaringsdeskundigen en andere  vrijwilligers. Deze dag staat los van de normale lesdagen en is daarom ook geen verplichte lesdag.

Mocht er onverhoopt een keer geen invulling gegeven kunnen worden op de woensdag (wegens gebrek aan hulp bijvoorbeeld), dan is er die dag geen school.


PAUZES

In de pauzes wordt er gezamenlijk in alle rust gegeten. De duur van de pauzes hangt af van wat de dag brengt, maar met meer dan voldoende tijd om met aandacht te genieten van het eten en sociale interactie. Op de gewone lesdagen is er in iedere groep een leerkracht aanwezig, die regelmatig ondersteund wordt door begeleiders. Verder is de schoolcoördinator ook twee dagen per week aanwezig. De woensdagen worden gecoördineerd van uit het bestuur en begeleid door vrijwilligers en ouders.


Lestijden

maandag
School 8.30 - 14.00
dinsdag
School 8.30 - 14.00
woensdag
Workshops 8.30 - 12.00
donderdag
School 8.30 - 14.00
vrijdag
School 8.30 - 14.00
NB: Workshop woensdag is geen verplichte lesdag, er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram